Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Na Božićno veče u jednom od noćnih klubova Pariza, Bart i njegovi prijatelji upoznaju šankerku Jasmin i njenu prijateljicu Iv. Iv poziva celu društvo u njenu kuću van grada, koju održava veoma čudna porodica. Kako će proći susret?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Freaky (2020)

    image
    Sedamnaestogodišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) pokušava preživjeti sve drame koje donosi srednja škola i nepopularnost u istoj. No kada postane meta...
  • Mama i tata (2017)

    image
    Priča o tinejdžerki i njenom maloletnom bratu koji su primorani spasavati živu glavu kada ih njihovi roditelji odluče ubiti po svaku cenu, bez ikakvog posebnog...
  • Američki vukodlak u Parizu (1997)

    image
    Mladi se Amerikanac slučajno spetlja s francuskim vukodlacima koji su razvili serum koji im dopušta da se preobraze u vukodlake kad god požele.
  • Krvni pogon (2007)

    image
    U bliskoj budućnosti cijene benzina su astronomski narasle. Jedan čovjek odlučan je pronaći alternativni izvor goriva. Taj alternativni izvor jest... ljudska krv!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.