SADRžAJ

Kad Leila na vjenčanju svoje sestre sazna da je Amanda trudna, odmah otkrije tajnu. Dok su gosti sretni, Amanda se brine za svoju karijeru, a Leila za svoju plodnost. Stoga si Leila postavlja cilj: zatrudnjeti!
Kad Leila na vjenčanju svoje sestre Amande sazna da je potonja trudna, odmah otkrije pomno čuvanu tajnu. Dok su gosti sretni, Amanda se brine za svoju karijeru, a Leila za svoju plodnost. U panici, Leila si postavlja cilj: zatrudnjeti! Stoga se zajedno sa svojom prijateljicom Sophie baca u noćni život. Sophie se više bavi potragom za dadiljama i vjerojatno joj neće oteti muškarca. ŽENSKE PRIČE otkačena je, moderna komedija o nezgodama triju prijateljica u tridesetima koje se nose s društvenim pritiskom koji se fokusira na djecu, karijeru i odnose.

Fotografije

Ženske pričeŽenske pričeŽenske pričeŽenske pričeŽenske pričeŽenske pričeŽenske priče

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ta luda vjenčanja (2014)

    image
    Francuska komedija o bogatom katoličkom paru koje šokira kad se njihove tri kćeri udaju izvan svoje religije i etniciteta. Stoga kad njihova četvrta kći kaže da...
  • Restoran (2012)

    image
    Ova zabavna i topla dramska komedija je smještena u San Francisco, u uzbudljivu kulinarsku scenu, a prati Sala Sartinija, radoholičara i kuhara moji mora naučiti...
  • Kraljevska ljubav (2018)

    image
    Nakon što je dečko zaprosi, učiteljica doznaje da je zapravo riječ o pravom princu.
  • Ljubavnik na francuski način (2019)

    image
    Nakon što ga njegova bogata osamdesetogodišnja prijateljica ostavi zbog mlađeg muškarca, stari žigolo će uz pomoć nećaka morati potražiti novu milijunašicu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.