SADRžAJ

Film govori o Nicholasu, 10-godišnjem dječaku s Downovim sindromom koji uz pomoć različitih kostima kreće u čarobnu pustolovinu kako bi spasio svog rođaka od noćnih mora i cijelo kraljevstvo uronjeno u kaos.
Nicholas je 10-godišnji dječak s Downovim sindromom. Svake godine, za proslavu rođendana, majka bi mu napravila kostim. Bio je majmun, hrabri gusar, divovski zmaj... Sve što je moglo potaknuti njegovu beskrajnu maštu. Nažalost, majka mu je preminula, a Nicholas je završio sa svojom dragom bakom Mijom, djedom Thomasom i rođakom Davidom koji pati od noćnih mora. Nicholas ima samo jedno sjećanje na svoju majku, stari kovčeg sa svim svojim čarobnim kostimima. S njima će krenuti u pustolovinu kako bi spasio svog rođaka od njegovih mora i, usput, cijelo kraljevstvo uronjeno u kaos.

Fotografije

Kostim za NicholasaKostim za NicholasaKostim za NicholasaKostim za NicholasaKostim za NicholasaKostim za NicholasaKostim za NicholasaKostim za Nicholasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.