poster

Opsjednuta

Obsessed (2009)

Redatelj: Steve Shill
TV1000 Balkan | petak | 14:20

Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(73 glasa)

SADRžAJ

Zavođenje se pretvori u teror kad seksi privremena zaposlenica u uredu stvori opasnu fiksaciju uspješnim i sretno oženjenim menadžerom. Derek Charles (Idris Elba) jako dobro radi svoj posao; tako dobro da je nedavno zaslužio veliko promaknuće. Naporno je radio da bi došao do vrha, a kad je njegov radni dan gotov, Derek ima tu povlasticu da se vraća kući svojoj prelijepoj supruzi Sharon (Beyoncé Knowles) i njihovu zdravom novorođenom djetetu. No Derekov se savršeni život počinje urušavati kad seksi nova privremena zaposlenica Lisa (Ali Larter) dođe raditi u ured i počne uhoditi svaki Derekov pokret. Kad Lisina opsjednutost postane opasna, Derek i Sharon pribjegavaju očajničkim mjerama da bi zaštitili sebe i svoje dijete od njezina smrtonosnog bijesa.

Fotografije

OpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednutaOpsjednuta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.