SADRžAJ

P!nk nastupa uživo na rasprodanom koncertu koji je dio njezine nove svjetske turneje „Funhouse“. Hitovi s prijašnjih albuma, kao i pjesme s njezina novog albuma „Funhouse“, dižu publiku na noge uz spektakularni šou na pozornici.
P!nk, najprodavanija glazbenica u Australiji u 2006/07. godini, vratila se jača no ikad u nastupu uživo za vašu zabavu. 2007. godine P!nk je priredila najveću australsku koncertnu turneju koju je ikad napravila jedna žena, s više od 307.000 ulaznica prodanih za itinerar od 35 šouova koji su se održali tijekom osam tjedana diljem arena u zemlji. Osvojivši nagradu Helpmann za „Najbolji međunarodni suvremeni koncert“ u 2007. godini, turneja „I'm Not Dead“ iz te godine bila je spektakl koji je oduševio kritiku i osvojio publiku! S ciljem da nadmaši seksi teatralne nastupe s turneje „I'm Not Dead“, „Funhouse“ vas neće razočarati! Očekujte očaravajuću pozornicu u stilu karnevala, zračne pothvate i iznenađenja koja možemo samo dati naslutiti… a u srži, samopouzdanu i karizmatičnu vokalnu snagu kakva je nepogrešivo P!nk. P!nk je rekla: „Baš sam uzbuđena što se vraćam na put. Ideje za turneju 'Funhouse' gomilaju se u mojoj glavi. Tko zna kakve će biti kad izađu… I jedva čekam da vidim.“ S ciljem da znatno poveća prodaju dosadašnjih albuma koja je 23 milijuna, P!nkin peti studijski album „Funhouse“ pušten je u prodaju u listopadu 2008. godine, a na njemu se nalazi i veliki hit „So What“.

Fotografije

Pink: FunhousePink: Funhouse

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.