SADRžAJ

13-godišnji Paul pati od bolesti koja uzrokuje rast dlake po cijelom licu i tijelu. Nakon katastrofalnog karnevalskog iskustva u kojem se Paulu rugaju zbog izgleda, odlazi u potragu za majkom koja ga je napustila po rođenju.
13-godišnji Paul pati od hipertrihoze, bolesti koja uzrokuje rast dlake po cijelom licu i tijelu. Nakon katastrofalnog karnevalskog iskustva u kojem se Paulu rugaju zbog izgleda, odlazi u potragu za majkom koja ga je napustila po rođenju. U New Jerseyju susreće razne neobične likove, uključujući još dvije mlade autsajderice: Aristianu, transrodnu djevojku koja radi u fušu kao drag-kraljica, i Rose, beskućnicu koja preživljava pljačkajući trgovine na benzinskim postajama. Dok Paul i njegove suputnice kreću dalje, progone ih na dva fronta: prvo, zlokobni gospodin Silk, zagonetni vlasnik karnevala bijesan na Paula zbog uništenja njegova putujućeg karnevala, i drugo, Pollok, policajka koju je Paulov otac unajmio da nađe njegova nestalog sina.

Fotografije

Avanture vučjeg dječakaAvanture vučjeg dječakaAvanture vučjeg dječakaAvanture vučjeg dječakaAvanture vučjeg dječakaAvanture vučjeg dječakaAvanture vučjeg dječaka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.