SADRžAJ

Transrodna plesačica Shin-mi dobiva poziv na ispit za vojnu službu. Shin-mi, sa svime u pripravnosti, poduzima korake u Upravi za vojačenje.
Shin-mi, transrodna žena, popularna je plesačica u gej klubu u Koreji. Voli je mala, ali posvećena baza obožavatelja, a uz potporu kolegice i mentorice „mame” Shin-mi pronalazi slobodu i zajednicu u ovom mikrokozmičkom svijetu koji ju je prigrlio bez rezerve. Nažalost, vanjski svijet ostaje hladan i nesklon promjenama, stvarnost na koju će se Shin-mi brzo podsjetiti nakon što je pozovu na polaganje ispita za obvezni vojni rok. Tijekom postupka ispitivanja, Shin-mi je degradirana i osramoćena, ali odlučna je zadržati jedinu moć koja joj je omogućena – svoj identitet.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 25 min

Fotografije

Božja kći plešeBožja kći plešeBožja kći plešeBožja kći plešeBožja kći plešeBožja kći pleše

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Monopoly of Stupidity (2017)

    image
    Miguel, a 27th young man, woke up one morning with the job of processing his death father intestate succession certificate. When he arrive to the registration...
  • Mirna ulica (1917)

    image
    Charle Chaplin-mirna ulica
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Rizikuj (1918)

    image
    A carefree young man who just "spent" the last dime in his pocket comes across a young woman just hired to clean the front steps of a house. They meet when the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.