SADRžAJ

Romantična drama o senzibilnom slikaru koji boluje od Touretteova sindroma i koji se zaljubljuje u trudnu djevojku svog najboljeg prijatelja. Zanimljiv nezavisni film, autorski rad Roba Morrowa, koji je redatelj, scenarist i glavni glumac. Rob Morrow inače je najpoznatiji po ulozi neurotičnog njujorškog liječnika koji se odselio na Aljasku u kultnoj seriji Život na sjeveru, a koja mu je donijela čak tri nominacije za Zlatni globus i dvije za Emmy. Ipak, Maze nije njegov redateljski debi. Prije njega, Morrow je režirao The Silent Alarm (1993), a možda je zanimljivo spomenuti da je i redatelj jedne epizode hvaljene serije Oz (epizoda nosi naslov Laws of Gravity, iz 2002. godine).
Film Maze dobitnik je triju nagrada: nagradu za režiju na AFI Festu, nagradu žirija za režiju i scenarij na Newport Beach Film Festivalu, a na Cinequestu u San Joseu bio je najbolji film po izboru publike.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.