SADRžAJ

Suicidalna žena otkrije što nju čini da se osjeća živom...
Život je bio okrutan prema Sally Grimshaw i njoj je dosta. Vrijeme je da sve privede kraju. U zadnjem pokušaju da se spasi, ona nazove „suicide hotline“. Oni je uvjere da dođe i posjeti jednog od njihovih savjetnika g. Vincenta. Međutim, g. Vincent nema namjeru odgovoriti je od samoubojstava. On ustvari spaja suicidalne klijente s potencijalnim naručenim ubojstvom. Gledajte, ako se namjeravate ubiti, zašto ne biste istovremeno uklonili i pokoje ljudsko smeće. Ona u početku odbija, ali budući da život nikada neće biti dobar prema Sally, naposljetku pristaje. U trenutku kada treba počiniti ubojstvo, Sally je suočena s trenutkom istine. Uvijek u takvim trenucima otkrijemo istinu o nama samima. U takvom jednom trenutku Sally je otkrila razlog za život.

Fotografije

Zbogom, Sally

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zatočenica (2015)

    image
    Nakon useljenja u dom iz snova, žena počinje sumnjati da njezin tajanstveni novi susjed skriva opasnu tajnu.
  • Opasan spoj (2018)

    image
    Julie upoznaje svog oca samca, Petera, sa svijetom spojeva putem računala. Kada Peter upozna Alexis, to je ljubav na prvi pogled. Ali kad Julie upozna Alexis,...
  • Opasne igre (2011)

    image
    Jen i Mitch novopečeni su bračni par koji odlučuje iznajmiti dio svoje kuće najboljem prijatelju Dannyju kako bi mogli otplaćivati visoku ratu kredita. U početku...
  • Klaustrofobija (2011)

    image
    Mladi gluhi muškarac (Russell Harvard) postaje zatočenik vlastitog doma kada se neugodan spor oko nekretnine sa novim susjedom (Christopher Curry) otme kontroli.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.