SADRžAJ

Shrvan nestankom mlađeg brata Toma otprije nekoliko godina, Matthew se napokon vraća kući kako bi s ocem živio u njihovu bijednom londonskom stanu. Ali nakon što Matthewa počne proganjati Tomov glas, on odluči razotkriti bratovu sudbinu.
Vjerujete li u duhove? Matthew nije vjerovao sve dok njegov mlađi brat nije nestao s dječjeg igrališta. Od toga dana Matthew sebe smatra za to odgovornim. Kada mu se počinje ukazivati lik i glas nestalog brata, Matthew pomisli kako je počeo gubiti razum. Ali kako sve više djece počinje nestajati, on shvati kako i nije važno što je ili tko je stvaran. Zna da će ako nastaviti slušati što mu Tom pokušava reći, uspjeti otkriti istinu. Je li njegov otac alkoholičar učinio ovo obitelji? Ili razuzdana banda tinejdžera koja terorizira svako dijete koje im se nađe na putu? Dok pokušava povezati stvari, Matthew shvaća kako nikomu ne može vjerovati. Hoće li Matthew uspjeti pronaći brata i drugu nestalu djecu ili će biti prekasno?

Fotografije

Nestali bratNestali bratNestali bratNestali bratNestali bratNestali bratNestali bratNestali bratNestali bratNestali brat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.