SADRžAJ

Kriminalci nisu sigurni niti u zraku. Skupina bezobzirnih terorista odluči oteti maleni međugradski avion, koji prometuje na kraćim linijama, ne znajući kako se u njemu nalazi i zračni policajac Brett Prescott (Dean Cochran). Ono što je trebao biti tek miran let vrlo se brzo pretvara u putničku noćnu moru kada teroristi izvuku oružje koje su krili u kutijama s prvom pomoći. Kada se situacija učini bezizlaznom, Brett počinje pokazivati kako je pravi heroj.
Standardni akcijski film iz pod-žanra naslova koji se zbivaju u avionima koji lete, „Čuvar zakona“ redatelja Alaina Jakubowicza svakako će žanrovskim poklonicima osigurati 90 minuta punokrvne akcijske zabave, tempa koji se ne spušta do samoga kraja filma i dobru porciju atraktivnih borbi na malom prostoru. Naravno da smo već mnogo puta imali prilike gledati naslove približne tematike, ali nije bilo mnogo onih koji su bili zabavniji.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.