SADRžAJ

Lala, tinejdžerica iz imućne argentinske obitelji, ludo je zaljubljena u Guayi, njihovu paragvajsku sluškinju. One sanjaju o zajedničkom životu u Paragvaju i počinju krasti i prodavati sve što im dođe pod ruku kako bi financirale bijeg.
Lala živi u jednoj od najekskluzivnijih stambenih četvrti Buenos Airesa. Strastveno je zaljubljena u Guayi, dvadesetogodišnju paragvajsku djevojku koju su Lalini roditelji uzeli da radi u njihovu domu. Dvije mlade žene sanjaju o životu u Paragvaju, negdje na obali jezera Ypoá. Da bi svoj san pretvorile u stvarnost, počinju prazniti novčanike i torbice, kradući sav novac kojeg se mogu dokopati u kući. Plijen skupljaju u staru kutiju za cipele. Ali baš kao i Pandorina kutija, čim se kutija napuni, iz nje počnu izbijati želja, ljubomora i bijes. To označava početnu točku njihova bijega na autocestu koja povezuje sjeverni Buenos Aires s Paragvajem.

Fotografije

Dijete ribaDijete ribaDijete ribaDijete ribaDijete ribaDijete ribaDijete riba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.