Ocjena: 5.8/10

SADRžAJ

Smješten na svom drvetu, gospodin Sova svakog dana iz lokalnih novina „Dnevne basne“ čita prekrasne priče o urnebesnim pustolovinama šarene posade pernatih i krznatih životinja koje žive u bajkovitoj šumi.
Smješten na svom drvetu, gospodin Sova svakog dana čita iz lokalnih novina „Dnevne basne“ prekrasne priče o događajima u Basnozemlji, a posebno o nezgodama, svađi, iskustvima i osjećajima njezine šarolike posade krznatih i pernatih životinjskih stanovnika. Gospođica Roda, gospodin Vrana i ostatak ekipe stvorili su zajednicu gotovo „slučajno“. Njihovi različiti karakteri i različita raspoloženja često se sukobljavaju, ali uvijek će paziti jedni na druge i pokazati suosjećanje. Njihove urnebesne pustolovine upozoravaju na izazove i nagrade zajedničkog života, spajajući privlačnu jasnoću klasičnih basni s nestašnim, modernim smislom za humor.

Fotografije

Dnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basne

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sretni patuljak (2005)

    image
    'Sretni patuljak' donosi priču o Eubieju, patuljku, jednome od djedovih pomoćnika čiji entuzijastični ružičasti pogled na blagdansko vrijeme dođe na kušnju. Naime...
  • Barbie i tajna vrata (2014)

    image
    Alexa je vrlo sramežljiva princeza iz suvremenog kraljevstva. Ona otkrije tajna vrata koja vode u čarobnu zemlju...
  • Barbi - moćna princeza (2015)

    image
    Nakon što je poljubi čarobni leptir Kara otkriva da ima nevjerojatne moći koje joj omogućavaju da postane Super Iskrica, njen tajni alter ego kojim se bori protiv...
  • Barbie: Zvjezdana Avantura (2016)

    image
    Barbie je kozmička princeza koja visoko leti na svom hoverboardu kroz beskrajni svemir sa svojim ljupkim i odanim pomoćnikom, kućnim ljubimcem Pupcornom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.