poster

Jabuke

Mila (2020)

drama, SF, komedija | Grčka, Poljska, Australija, Slovenija
Redatelj: Christos Nikou


Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 5.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Dok nepredvidiva pandemija uzrokuje razvoj iznenadne amnezije, čovjek u srednjim godinama Aris nađe se uključen u program oporavka osmišljen kako bi pacijentima bez osobne iskaznice pomogao u izgradnji novih identiteta.
Usred svjetske pandemije koja uzrokuje iznenadnu amneziju, sredovječni Aris (Aris Servetalis) nađe se uključen u program oporavka osmišljen kako bi pomogao neidentificiranim pacijentima u izgradnji novih identiteta. S propisanim dnevnim zadacima na kasetama s pomoću kojih može stvoriti nova sjećanja i dokumentirati ih kamerom, Aris se vraća u svakodnevicu, upoznavši Annu (Sofia Georgovasili), ženu koja se također oporavlja. Kroz mračne, čudne i nadrealne slike, grčki scenarist i redatelj Christos Nikou postavlja zavodljivo razmišljanje o sjećanju, identitetu i gubitku, istražujući kako bi se društvo moglo nositi s nepovratnom epidemijom kroz priču jednog čovjeka o samootkrivanju. Jesmo li zbroj slika koje sami sastavljamo i prikazujemo ili smo nešto bogatije i dublje?

Fotografije

JabukeJabukeJabukeJabukeJabukeJabukeJabuke

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.