SADRžAJ

Michael Keaton i Geena Davis u ovoj će čarobnoj i romantičnoj komediji o dvoje suprotstavljenih pisaca govora naučiti da ljubav ne slijedi uvijek pravila stranke.
Michael Keaton i Geena Davis zapalili su ekran u filmu „SPEECHLESS“, inteligentnoj i seksi romantičnoj komediji o provali emocija do koje dođe kada se dvoje potpuno suprotnih ljudi pokuša boriti protiv zakona magične privlačnosti. Iskre frcaju kada se Kevin Vallick (Keaton) i Julia Mann (Davis) upoznaju dok oboje žele uzeti posljednju kutiju tableta za spavanje u dućanu koji radi non-stop. Ali njih dvoje imaju više toga zajedničkog osim nesanice. Oboje pišu političke govore, ali oni ne znaju da imaju jednako zanimanje i da rade za suprotstavljene kandidate. Kad otkriju istinu, romansa ustukne pred suparništvom kako oni bivaju uvučeni u nekontrolirano i urnebesno smiješno nadigravanje.

Fotografije

Bez tekstaBez tekstaBez tekstaBez teksta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.