SADRžAJ

Ovaj misterij započinje drevnim upozorenjem, a završava na rubu slapova Niagare… s pet ubojstava između početka i kraja. Janet Margolin i Christopher Walken glume u ovom napetom romantičnom trileru redatelja Jonathana Demmea („Melvin i Howard“) u tradiciji Hitchcocka.
Godine 1979. Jonathan Demme još je bio napredni redatelj i „Posljednji zagrljaj“ bio je njegov prvi pokušaj potpuno komercijalnog uratka. Snimljen hitchcockovski, „Posljednji zagrljaj“ intenzivan je, napeti film o Harryju Hannanu (Roy Schneider), vladinu agentu koji se oporavlja od psihičkog sloma nakon ubojstva supruge. Nakon oporavka, vraća se na posao, no ne može shvatiti pati li od samoizazvane paranoje ili ga njegovi nekadašnji poslodavci žele ubiti. Ti su suprotni osjećaji još pojačani kad stvori vezu s nervoznom studenticom Ellie Fabian (Janet Margolin), za koju otkrije da živi u njegovu stanu.

Fotografije

Posljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljajPosljednji zagrljaj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.