SADRžAJ

Campbell glumi sebe u ovoj komediji/hororu u kojem on bude otet sa seta drugorazrednog filma strave i užasa te odveden u gradić gdje je prisiljen igrati ulogu svog filmskog lika.
Nešto zlo se pokrenulo u malom rudarskom gradu Gold Licku, i nije sretno. Guan-Dia, kineskog zaštitnika mrtvih s neobičnom naklonošću prema tofuu, probudili su nesmotreni tinejdžeri, i sad njegov krvavi križarski pohod da izbriše cijelu populaciju grada može zaustaviti samo jedan čovjek – Bruce Campbell (tip koji je glumio u svim trima nastavcima filmova „Evil Dead“ i „Bubba Ho-tep“), zvijezda drugorazrednih filmova i izvanredni niškoristi bivši suprug, koji je regrutiran da bude njihov spasitelj, a da to ni ne zna. Misleći kako je sve samo šala za podizanje publiciteta, Brucea u njegovoj misiji omete zgodna mama i mnogi dječaci obožavatelji, no kad se naš junak mora suočiti s mračnom silom strašnijom od holivudskog agenta, smijeh i vrisak krenut će k'o sami od sebe!

Fotografije

Zovem se BruceZovem se BruceZovem se BruceZovem se BruceZovem se BruceZovem se BruceZovem se BruceZovem se BruceZovem se Bruce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.