SADRžAJ

Viggo Mortensen i Ed Harris uz dobitnicu „Oscara“, Renée Zellweger, glumci su koji se pojavljuju u glavnim ulogama. Riječ je o dvojici plaćenika koji prate odbjeglog ubojicu i prelijepu, opasnu udovicu s vlastitim planovima. Kad Virgil Cole (Ed Harris) i Everett Hitch (Viggo Mortensen) stignu u Appaloosu, nalaze mali, prašan grad izmučen djelima odbjeglog rančera koji tako malo poštuje zakon da je prisvojio sve zalihe, konje i žene, a gradskog šerifa i jednog od njegovih zamjenika, ubio. Cole i Hitch, putujući ljudi od zakona, navikli su se čistiti za oportunističkim lopovima, no ovaj put suprotstavlja im se neobično prepreden protivnik – onaj koji diže uloge ne igrajući prema pravilima, nego s pomoću emocija.

Fotografije

AppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosaAppaloosa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.