SADRžAJ

Film o korupciji u visokim krugovima, zatvorska je drama s estetikom film noira. Po strukturi je sličan PSIMA IZ REZERVOARA, gdje ćemo kroz nekoliko epizoda otkriti zašto su pojedini likovi završili u zatvoru.
Ovaj sirovi, nepredvidivi, veoma uzbudljivi te izvrsno urađeni žanrovski film smješten je u opasnom, strogo čuvanom zatvoru prikladno poznatom kao pakao. Arnold Drexler odluči razotkriti organizaciju koja stoji iza njegovih zločina kako bi smanjio svoju 15-godišnju zatvorsku kaznu. Ono što on, ostali zatvorenici te većina zatvorskih čuvara ne razumiju jest koliko su duboko korumpirani i nasilno isprepleteni interesi svakog lika. Arnoldovo zatvaranje izazove brutalnu reakciju njegovih cimera iz ćelije Vica i Tonija koji također započnu lavinu nemilosrdne odmazde. Poput guljenja slojeva luka, film vješto otkriva motive i veze svakog lika, istodobno vas odbijajući i uvlačeći u okrutnu kulturu unutar i izvan zatvorskih zidova.

Fotografije

Vukovi samotnjaciVukovi samotnjaciVukovi samotnjaciVukovi samotnjaciVukovi samotnjaciVukovi samotnjaci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.