SADRžAJ

Smješten u pozadini početka libanonskog rata 1982., film prati Yasmine, učiteljicu u Bejrutu, te Wissama, dječaka iz njezina razreda koji pokušava pronaći hrabrost kako bi svojoj školskoj kolegici Joani priznao da je zaljubljen u nju.
U lipnju 1982. Izrael je napao Libanon koji se već oporavljao od tekućeg građanskog rata. U jednoj privatnoj školi u predgrađu Bejruta, dok se geopolitički sukob sve više približava, 11-godišnjem Wissamu više je stalo do toga da pronađe hrabrosti kako bi svojoj školskoj kolegici izjavio ljubav. Za sanjara poput Wissama, koji će prije crtati nego igrati nogomet, teško je razumjeti ozbiljnost neminovnog nasilja. Ali za njegove učitelje, Yasmine i Josepha, mlažnjaci na nebu znak su nečeg puno većeg. Dok pokušavaju prikriti rastuće strahove za dobrobit učenika, također pokušavaju skriti pukotine u svojoj vezi dok završavaju na različitim stranama političkog jaza.

Fotografije

19821982198219821982198219821982

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.