Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Romantična pustolovina koja prelazi sve granice. Kada se dvije generacije Izraelki zaljube u jednu Njemicu i jednog Palestinca, uslijedi kaos. Što se događa s ljubavnicima koji se ne uklapaju, ali pripadaju jedno drugomu?
POLJUBI ME PRIJE EKSPLOZIJE romantična je pustolovina koja prelazi sve granice. Kada se dvije generacije Izraelki zaljube u jednu Njemicu i jednog Palestinca, uslijedi kaos. Što se događa s ljubavnicima koji se ne uklapaju, ali pripadaju jedno drugomu? Kada Maria sleti u Tel Aviv iz Njemačke te stigne u stan svoje ljubavnice Shire, jedan mali pogrešan korak pokrene romantično putovanje mitskih razmjera, a Shira prihvati nepostojeću bračnu ponudu. Prilikom susreta njihove dvije obitelji odmah se sukobe zbog prošlosti koju njihovi narodi dijele, dok drugi par ljubavnika neočekivano promišlja o još jednom širokom jazu koji ljubav mora premostiti. Sada je red na Shirinu žestoko neovisnu, zajedljivu baku Bertu da stavi na kušnju krajnje granice ljubavi, sukoba i okolnosti.

Fotografije

Poljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozijePoljubi me prije eksplozije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.