SADRžAJ

Golo i zadavljeno tijelo mlade djevojke nađeno je na obali rijeke. Njezin je ubojica njezin dečko Daniel Roebuck. Svi klinci u Roebuckovu jadnom i učmalom gradiću znaju tko je ubojica. Problem je što nikomu nije stalo prijaviti ga policiji; dio tinejdžera ne zna kako se postaviti prema ubojstvu, a drugi dio jednostavno ne mari zbog ovisnosti o drogi i alkoholu.

Film "Na obali rijeke“ studija je o otuđenosti modernog doba i temelji se na stvarnom događaju iz 1981. koji se dogodio u Milpitasu u Kaliforniji. Te iste godine Neal Jimenez napisao je scenarij za ovaj film, ali nije imao financijskih sredstava za projekt sve do 1987. godine. Izuzev Dennisa Hoopera, koji glumi šepavca koji vodi ljubav s lutkom na napuhavanje, glumačku postavu čine uglavnom nepoznati glumci od kojih će većina biti poznata u budućnosti (Crispin Glover, Keanu Reeves, Ione Skye).

Fotografije

Na obali rijekeNa obali rijekeNa obali rijekeNa obali rijekeNa obali rijekeNa obali rijeke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Muškarac kojeg su voljele (2014)

    image
    Nakon neuspjelog braka Agnès Le Roux vraća se iz Afrike svojoj majci Renée, vlasnici kockarnice, u Nicu. Zaljubljuje se u majčinog čovjeka od povjerenja, deset...
  • Na kavici u Engleskoj: Calculated Risk (1963)

    image
    Bivši robijaš planira svoju posljednju pljačku - prokopat će tunel od podruma susjedne kuće do trezora banke...
  • Opasno miran kraj (2015)

    image
    Pierre Hunter (Anton Yelchin), barmen nepokorena optimizma, vraća se u rodni grad nakon smrti roditelja. Kad mu se svidi tajanstvena Stella (Zooey Deschanel),...
  • Prevarant (2018)

    image
    Priča o Barryju Minkowu, mladom karizmatičnom poslovnom čovjeku koji postaje bogati izvršni direktor laganjem, varanjem i krađom na putu do vrha.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.