Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Studentica slikarstva Frances odustane od prestižnog stana za slikare kako bi se pridružila svom dečku Robertu na njegovom zadatku u Japanu. No Robert izvrijeđa Francesinu umjetnost i oni prekinu. Frances se vrati doma, u mali jednosobni stan na Manhattanu. Tu upoznajemo Levija, njezina eksplozivna oca, Mirelu, njezinu proračunatu majku, i Gaby, njezinu tek zaručenu mlađu sestru. Majka i otac nisu oduševljeni njezinim zarukama, i na večeri objave kćerima da se razvode. Jedino što Frances sada preostaje jest da provede ljeto s ocem u njegovom malom studiju u kojemu crta za medicinske priručnike. No, to joj nije prihvatljivo rješenje. Želi se maknuti negdje, no svi su stanovi iznajmljeni. Njezin izlaz iz svega toga je postati umjetnička pripravnica na otoku u Norveškoj. Kako nema što izgubiti, a mora se oporaviti od svega, prihvaća ponudu. U Lofotenu, u Norveškoj, Frances upoznaje Nilsa, norveškoga slikara čija popularnost blijedi i jako mu je važno da ovaj projekt uspije kako bi ponovno došao uz bok vrhunskim umjetnicima. U Lofotenu sreće Yashu kojega zna iz Amerike, a koji je došao ispuniti očevu posljednju volju: pokopati ga u Norveškoj. Zaljube se, i cijeli Nilsov projekt dovedu u pitanje.

Fotografije

Osunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noćOsunčana noć

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.