Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Kasnih 1960-ih Lucia je ostavljena sama sa svojom bakom dok su se roditelji iselili u Francusku trbuhom za kruhom. Lucia je veoma tužna što mora ostati u Italiji te se muči kako bi shvatila svoju ulogu u malom, tradicionalnom selu.
Sniman na surovoj i prekrasnoj sicilijanskoj obali, SAMA SA SVOJIM SNOVIMA istražuje svevremenske teme razdvojenosti obitelji, iseljeništva, generacijskih sukoba i ženske represije. Kasnih 1960-ih Lucia je ostavljena sama sa svojom bakom dok su se roditelji iselili u Francusku trbuhom za kruhom. Lucia je veoma tužna što mora ostati u Italiji te se muči kako bi shvatila svoju ulogu u malom, tradicionalnom selu pod budnim vodstvom svoje stroge bake koju Lucia teškom mukom pokušava razumjeti. Bez znanja mlade djevojke njezina baka krije užasnu obiteljsku tajnu koja ugrožava Lucijinu dobrobit.

Fotografije

Sama sa svojim snovimaSama sa svojim snovimaSama sa svojim snovimaSama sa svojim snovimaSama sa svojim snovimaSama sa svojim snovimaSama sa svojim snovimaSama sa svojim snovima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.