poster

Mauritanac: Dnevnik iz Guantanama

The Mauritanian (2021)

drama, triler, ratni, kriminalistički, povijesni, biografski, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Redatelj: Kevin Macdonald
CineStar Prem. 2 | 18. 05. 2024. | 22:10

Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(32 glasa)

SADRžAJ

Film je temeljen na istinitoj priči i memoarima Guantanamo Diary a uz Foster u filmu glume i Tahar Rahim u ulozi Mohamedoua Oulda Slahija, koji je upravo za ovu ulogu bio u konkurenciji za nagradu Zlatni globus, te za Oscara nominirani Benedict Cumberbatch koji u filmu glumi vojnog tužitelja, pukovnika Stuarta Coucha, koji za Salahija traži smrtnu kaznu. Priča prati Slahija koji je uhićen i zatvoren u Guantanamu zbog sumnje da je angažirao teroriste koji su izvršili napad na WTC. Nakon godina zatvoreničkog života bez sudskog epiloga njegov slučaj preuzima braniteljica Nancy Hollander i njena kolegica Teri Duncan, koju tumači Shailene Woodley. Počinje potraga za istinom koja će donijeti iznenađujuća i šokantna otkrića.

Fotografije

Mauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz GuantanamaMauritanac: Dnevnik iz Guantanama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.