SADRžAJ

Policajcu na motoru iz Arizone ispuni se želja da ga unaprijede u odjel za ubojstva nakon zagonetne smrti jednog pustinjaka. Kako bi riješio taj slučaj, mora se suočiti sa svojim iluzijama o samome sebi i onima koji ga okružuju.
John Wintergreen omanji je, snalažljivi policajac na motoru iz Arizone koji sanja o usponu na vrh i postajanju detektivom, no njegove ambicije ismijava njegov partner, Zipper. Wintergreenovi nadređeni ne uzimaju ga za ozbiljno zbog njegova niskog rasta, ali kad se zatekne na mjestu jednog ubojstva, pronađe dovoljan broj važećih dokaza kojima osigura svoje promaknuće u detektiva. Međutim, poslije nekoliko dana na poslu Wintergreen počne uviđati koliko je uistinu korumpiran njegov šef Poole nakon što ovaj pokuša okriviti lokalnog hipija, Boba Zemka, za zločin koji nije počinio. Ulje na vatru dolije i Pooleovo otkriće da se on i Wintergreen viđaju s istom ženom, nekadašnjom plesačicom, a sada konobaricom Jolene…

Fotografije

Plava Electra GlidePlava Electra GlidePlava Electra GlidePlava Electra GlidePlava Electra GlidePlava Electra Glide

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.