SADRžAJ

Štakor Roddy živi ugodnim životom obožavanog ljubimca u luksuznom stanu u Kensingtonu, sve dok se u stan slučajno ne ušulja odvodni štakor Sid, shvativši kako mu se sreća izrazito osmjehnula. Želeći ga se riješiti, Roddy ga pokuša izbaciti kroz WC školjku, no spretni ga Sid nadmudri i Roddy biva izbačen u kanalizaciju, u svijet uličnih štakora. Tamo upoznaje Ritu, koju moli za pomoć, ali koja ništa neće učiniti besplatno. Najveću opasnost predstavlja zloglasni Toad, željan tamanjenja svakoga tko mu se nađe na putu.

Fotografije

Pusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi oduPusti vodu da miševi odu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.