SADRžAJ

Policijski narednik Virgil Tibbs iz San Francisca pozvan je istražiti ubojstvo prostitutke za koje je optužen liberalni ulični propovjednik i politički kandidat. Tibbs se također bori sa problemima kod kuće, koji uključuju frustriranu suprugu i buntovnog sina u pubertetu.
Film je nastavak filmskog hita "U vrelini noći" koji je osvojio čak 5 Oskara od 7 nominacija. Naziv "They Call Me Mister Tibbs!" je dobio po rečenici iz prvog dijela.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zlo pod suncem (1982)

    image
    Herkul Poaro, genijalni belgijski detektiv, angažovan je od strane policije kako bi im pomogao u identifikaciji ženskog tela pronađenog u močvarama u Jorkširu....
  • Prava ubojstva: Misterij Aurore Teagarden (2015)

    image
    Članica Aurorina kluba ubijena je na način koji jezivo sliči ubojstvu o kojem je klub trebao raspravljati pa Aurora mora pronaći ubojicu.
  • Zadnja scena: Misterij Aurore Teagarden (2018)

    image
    Holivudska ekipa snima film u Lawrencetonu, no kad je zvijezda filma pronađena mrtva, knjižničarka Aurora i njezini prijatelji iz kluba moraju otkriti ubojicu.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Tragom kosti (2015)

    image
    Aurora Teagarden je knjižničarka, a ujedno i članica kluba u kojem ljudi raspravljaju o ubojstvima. Kad naslijedi kuću u kojoj pronađe ljudsku lubanju, odluči...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.