Ocjena: 8.4/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Estonija, 1870. Mladi farmer Andres bori se s mukotrpnim radom, svojim zlobnim susjedom i vlastitom obitelji i uvjerenjima kako bi siromašnu zemlju pretvorio u farmu svojih snova i doveo istinu i pravdu u mjesto koje je Bog zaboravio.
Estonija, 1870. Mladi i energični čovjek Andres zajedno sa suprugom Krõõt stiže na svoju novu farmu kupljenu na kredit kako bi započeli nov život. To mora postati mjesto koje će prehraniti obitelj. Domaćinstvo zahtijeva puno rada i dosljednosti – započinje bitka s prirodom, sudbinom i zlobnim susjedom Pearuom. Kad život čovjeku nanese više patnje nego dugo očekivane uspjehe, čovjek očajnički traži istinu i pravdu – od suda, krčme i Biblije, žrtvujući pritom svoju obitelj, prijatelje i na kraju sebe. San o prosperitetnoj i razvijenoj farmi sve se više udaljava od stvarnosti.

Fotografije

Istina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravdaIstina i pravda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.