SADRžAJ

Boško Simić (Lj. Samardžić) iskusni je policijski istražitelj iza kojega stoje četiri braka, iz kojih ima po jedno dijete. Oženjen je opernom pjevačicom koja mu rodi sina, što unese još više obaveza u obitelj. Istodobno, u policijskoj ga postaji šef ne prestaje zatrpavati obavezama: treba ući u trag opasnim krijumčarima. Zbog silnih obaveza Boško sve češće kasni na posao, zaboravlja stvari. Ukućani će mu početi predbacivati, upravo kao i šef, te će se on, kad mu zaprijeti degradacija na poslu, odlučiti posavjetovati s bivšim suprugama koje su sve do jedne uspješne poslovne žene...

"Policajac s Petlovog brda" (1992.) dopadljiv je i duhovit film o poslovnim i obiteljskim nezgodama kroz koje pokušava plivati beogradski policajac. Rastrgan između bivših supruga i ljubavnica, vodeći ratove s nemogućom djecom i podnoseći zadatke neumoljivog šefa, glavni će lik sve više i više pucati, ali se neće predati. U takvoj zahtjevnoj ulozi izvrsno se snašao poznati srpski glumac i redatelj Ljubiša Samardžić. U ostalim su ulogama također izvrsni srpski glumci Svetlana Bojković, Milena Dravić, Neda Arnerić, Zoran Cvijanović i drugi. Film je režirao Mihajlo Vukobratović, poznat kao redatelj popularne serije Bolji život.

Fotografije

Policajac sa Petlovog brda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.