poster

Can She Bake a Cherry Pie?

Can She Bake a Cherry Pie? (1983)

Redatelj: Henry Jaglom

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 5.6/10

SADRžAJ

Zee is walking up and down Manhattan streets, talking to herself and to the husband who has just left her. At a sidewalk café she runs into Eli. A very unlikely, funny and touching relationship develops between two lost souls in the big city, which is the third major character in this film.

Fotografije

Can She Bake a Cherry Pie?Can She Bake a Cherry Pie?Can She Bake a Cherry Pie?Can She Bake a Cherry Pie?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
  • Off the Menu (2018)

    image
    An unlikely heir to a fast-food empire discovers a New Mexican town where foodies salivate over the culinary treats of a feisty female chef.
  • Ponuda dana: Ljubav (2016)

    image
    Romantična drama o djevojci koju je ambicija pretvorila u hladnu i efikasnu osobu, ali je susret s rodnim gradom i bivšom mladenačkom ljubavi natjera da preispita...
  • Pričaj kao ja (2003)

    image
    Nakon prekida s dečkom, Stefania odlazi u Grčku na odmor sa svojom petnaestogodišnjom nećakinjom Maggie. Maggie na odmor ne gleda samo kao na sunce i more, već i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.