SADRžAJ

Dok je Bill Denny (George Segal) kolumnist koji kockanje shvaća vrlo ozbiljno, Charlie Waters (Elliott Gould) bezbrižan je vjetropir koji kockanje voli više od ičega. Bilo da gube ili pobjeđuju (a obojica uglavnom gube), Denny i Waters reagiraju drukčije. No upoznavši se u salonu za poker u Los Angelesu, njihove suprotne osobnosti tako se nadopune da oni postanu nenadmašan tim.
Charlie uvede Billa u svoj svijet koji uključuje dvije noćne dame (Gwen Welles i Ann Prentiss) koje ga rado prihvaćaju kao šarmantnoga kućnoga gosta iako katkada bez imalo novca, a pod istim uvjetima prihvate i Billa. Manje dobrodošao je Charliejev kladioničar, Lew the Loser (Edward Walsh). Iako Charliejev susret s Lewom u svlačionici trkališta završi masnicom i slomljenim nosom na Charliejevu licu, to ne može pokvariti njegovu volju, kao ni činjenica da Bill gubi.
Kad obojicu krene sreća, slože se da će to iskoristiti do kraja te se upute u Reno napustivši kladioničara kojemu nisu platili dugove. Uspjesi u kasinu povećavaju im bogatstvo i Bill je presretan zbog same činjenice da pobjeđuju. Charlie, koji je godinama živio prema filozofiji sve ili ništa, daje sve od sebe da bi primirio svoga partnera – sve dok se on ne upusti u prijateljsku igru sa svjetskim prvakom u pokeru Amarillom Slimom.

Fotografije

California Split

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.