SADRŽAJ

Sitni varalica dobiva priliku zamijeniti život s mešetarskim vunderkindom. Kad njih dvojica otkriju da je njihova preokrenuta sreća tek okrutna šala koju su iz dosade počinila dva megabogata brata, traže osvetu.
Što se dogodi kad kombinirate komičnoga genija Eddieja Murphyja s Danom Aykroydom i Jamie Lee Curtis? Dobijete bezvremenski komedijski klasik obrubljen urnebesnim, satiričnim humorom. Murphy glumi sitnog prevaranta koji dobiva priliku zamijeniti život s Aykroydovim mešetarskim vunderkindom. Ali njihova preokrenuta sreća tek je okrutna šala koju su iz dosade počinila dva megabogata brata (Don Ameche i Ralph Bellamy) kao dio isprazne oklade. A kad istina izađe na vidjelo... Posljedice su pravo komedijsko zlato.

Fotografije

Kolo srećeKolo srećeKolo srećeKolo srećeKolo srećeKolo srećeKolo sreće

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Najgora noć u životu (2014)

  danas
  image
  Snalažljiva novinarka doživi avanturu za jednu noć s naočitim neznancem te zaglavi idućeg jutra u centru Los Angelesa bez telefona, auta, osobne i novca – samo...
 • Samo za luđake (2009)

  danas
  image
  Šest osoba na rubu živčanog sloma odluči se prijaviti u ludnicu, no otkrivaju da ondje imaju mjesta samo za jednoga.
 • Pljačkaš dječjeg lica (2006)

  danas
  image
  Patuljasti lopov Calvin maskira se u bebu kako bi pronašao ukradeni dijamant skriven u domu para bez djece. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra...
 • Najbolji božićni duh (2019)

  danas
  image
  Kao gradonačelnici gradova u New Hampshireu, dugogodišnji suparnici Liam i Sarah odlučni su pobijediti u tradicionalnom "Natjecanju božićnog duha".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.