Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Elise (L. Renaud) živi u Provansi i jako je tužna jer se potpuno udaljila od sina Françoisa (P. Arditi), koji je izgradio zavidnu karijeru direktora naftne tvrtke. Iako, doduše, redovito svake godine primi od njega buket cvijeća za rođendan, ona odluči obavijestiti ga o smrti njegove dadilje, zatraživši da joj dođe na pogreb. Jako zaposlen i potpuno u svom poslovnom svijetu, François pristane krenuti u rodnu pokrajinu, oboružan tajnicom, kompjuterom i mobitelima. Prilikom susreta s majkom i njihovog puta na pogreb, oni će doživjeti niz zgoda i nezgoda koje će ih, malo po malo, zbližiti...
"Aller-retour dans la journée" dopadljiva je francuska TV komedija izvrsnih francuskih glumaca: Pierrea Arditija (Mélo, Smoking/No Smoking), Line Renaud (Ripoux contre Ripoux), te onih nešto manje poznatih, no sjajnih epizodista: Karine Belly i Guillaumea Delormea. Vesela je to priča o dogodovštinama sina i majke na putu na pogreb, koji tom prilikom dožive niz neobičnih situacija. Uz vrlo duhovite dijaloge i dobro ispričanu priču, film donosi ugodnu zabavu iz prekrasnog provansalskog ambijenta. Film je režirao francuski televizijski redatelj Pierre Sisser.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.