SADRžAJ

Evan Baxter kongresnik je u usponu sa svijetlom budućnošću i ciljem da „promijeni svijet“. Bog čuje tu poruku i odluči mu malo pomoći. Opskrbivši Evana materijalom i životinjama, daje mu zadaću građenja arke. Nakon što je pokušao ignorirati Boga koliko god je mogao, Evan nakraju ipak počinje raditi prema planu, iako ga ostali kongresnici i njegova obitelj smatraju ludim.
Naš omiljeni komedijaš Steve Carell predstavlja se u svom najurnebesnijem izdanju kao mlađi kongresnik Evan Baxter, čiju je želju da „promijeni svijet“ čuo nitko drugi nego sam Bog (dobitnik Oscara Morgan Freeman). Kad se Bog pojavi sa zbunjujućim zahtjevom da izgradi arku, Evan je siguran da je poludio. No pred njegov prag uskoro počnu stizati tajnovite pošiljke drvne građe i alata, dolaze mu životinje u parovima svih oblika i veličina, a njegov egocentrični život mijenja se iz uspjeha preko noći u svemoguću zbrku!

Fotografije

Svemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući Evan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.