SADRžAJ

Bertram Pincus čovjek je koji se ne zna odnositi s ljudima. Pincus neočekivano umre, ali čudom oživi nakon sedam minuta. Budeći se, otkriva da sada posjeduje sposobnost komuniciranja s duhovima, što ga jako živcira.
Nepoznata nam je činjenica da je Manhattan prepun duhova i neočekivanih iskupljenja za žive, ali i za one koji su nedavno preminuli. Upravo je to tema humoristične fantazije nazvane “Grad duhova”. Sve počinje s dr. Bertramom Pincusom (dobitnik Zlatnog globusa RICKY GERVAIS), čovjekom koji ne zna kako se odnositi s ljudima. Kada Pincus neočekivano umre za vrijeme rutinskog medicinskog postupka, on čudom oživi nakon sedam minuta, probudi se i otkriva kako sada posjeduje sposobnost komuniciranja s duhovima, što ga jako živcira. Što je još gore, svi oni žele nešto od njega, posebno Frank Herlihy (GREG KINNEAR, nominiran za Oscara), koji mu dosađuje svojom željom da spriječi budući brak njegove udovice Gwen (TÉA LEONI).

Fotografije

Grad duhovaGrad duhovaGrad duhovaGrad duhovaGrad duhovaGrad duhovaGrad duhovaGrad duhova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.