SADRžAJ

U ovoj komediji o odrastanju, nakon što vide film Rambo: First Blood dva dječaka odluče napraviti vlastiti film o Rambu. Kroz svoje humoristične pustolovine u stvaranju filma, naučit će značenje pravoga prijateljstva.
RAMBOW SIN ime je kućnog filma koji su snimila dva dječaka velikom kamerom i s još većim ambicijama. Smješten u dugo englesko ljeto ranih 1980-ih, film RAMBOW SIN komedija je o prijateljstvu, vjeri i teškoćama odrastanja. Priču gledamo očima Willa, najstarijeg sina obitelji koja pripada plimutskoj Braći. Braća se smatraju izabranima od Boga, te se zbog njihovih strogih pravila, Will nikada nije smio družiti s ostalim 'smrtnicima', slušati glazbu ili gledati televiziju, sve dok ne upozna Leeja Cartera, školsku napast i stvaratelja neobičnih kućnih filmova. Nakon što Carter Willu pokaže piratsku verziju filma Rambo: First Blood, Will je oduševljen te ga Lee Carter lako nagovori da bude kaskader u njegovom dijaboličnom kućnom filmu. Willova bujna mašta ne samo da cvjeta u svijetu filmskog stvaralaštva, nego mu dobro dođe pri ruci kada mora izmišljati spletke kako Braća ne bi saznala za njegovo prijateljstvo s Leejem Carterom. Zbog Willove i Carterove nevine ambicije, snimanje njihovog filma izgleda poput veličanstvene vožnje toboganom u luna-parku, koja će s vremenom prerasti u pravo prijateljstvo. Ubrzo svi u školi čuju za njih i njihovo snimanje, no kada im popularnost počne opadati zbog pojave francuskog učenika na razmjeni, Didiera Revola, njihovo jedinstveno prijateljstvo, kao i njihov dragocjeni film stavljeni su na kušnju.

Fotografije

Rambow sin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.