SADRžAJ

Labavo temeljen na istoimenom klasičnom romanu Charlesa Dickensa, film VELIKA OČEKIVANJA senzualna je priča o odrastanju jednog mladića i o troje pojedinaca koji mu zauvijek promijene život.
U malom gradiću na Zaljevskoj obali Floride, mladi Finnegan Bell živi sa svojom sestrom Maggie i ujakom Joeom. Jedva preživljavaju, ali nadobudni umjetnik Finn uživa u svom jednostavnom životu crtajući slike šarenih Zaljevskih voda. Finnov put do odrastanja započinje naglo šokantnom pojavom opasnog osuđenika koji prisiljava dječaka da mu pomogne pobjeći iz zatvora. Dok mu je to iskustvo još svježe u mislima, Finn je pozvan u ruševnu vilu gđe Nore Dinsmoor, najbogatije žene u Zaljevu, koja je izgubila razum prije trideset godina kad ju je zaručnik ostavio pred oltarom. Ondje Finn upozna Dinsmooričinu nećakinju Estellu koja, čak i u mladoj dobi, pokazuje hladnoću viših slojeva prema siromašnom dječaku koji se u nju zaljubi. Finnov susret s Estellom i njezinom ludom bogatom tetom budi u njemu nove snove: da slika za bogate, uživa u njihovoj slobodi i ljubi Estellu. „Ona će ti samo slomiti srce, to je činjenica“, gđa Dinsmoor upozorava Finna...

Fotografije

Velika očekivanjaVelika očekivanjaVelika očekivanjaVelika očekivanjaVelika očekivanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.