SADRžAJ

Više od 30 godina, pokojni dr. Quincy Fortier prikriveno je koristio vlastitu spermu za oplodnju svojih pacijentica. Sada je njegova tajna otkrivena, a njegova djeca traže istinu o njegovim motivima i pokušavaju shvatiti vlastiti identitet.
BOG ZA BEBE, u režiji Hanne Olson i s izvršnim producenticama nominiranim za „Oscar“, Heidi Ewing i Rachel Grady, šokantno je ispitivanje mračnog nasljeđa stručnjaka za plodnost u Las Vegasu, pokojnog dr. Quincyja Fortiera, koji je pomagao stotinama parova koji su se borili s teškoćama začeća. Desetljećima poslije mnoga djeca rođena iz njegovih intervencija otkrivaju putem DNK-a i genealoških web-stranica da je dr. Fortier koristio vlastitu spermu za oplodnju njihovih majki bez njihova znanja i pristanka, što je potaknulo zabrinjavajući obračun s prirodom genetskog nasljeđa, značenjem obitelji i dilemom otkrivanja bolnih tajni.

Fotografije

Bog za bebeBog za bebeBog za bebeBog za bebeBog za bebeBog za bebeBog za bebe

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.