Ocjena: 5.4/10
Ocjena korisnika: 6/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Nakon što joj majka umre, Abby se odluči vratiti u svoj rodni grad Niagara Falls kako bi spasila njihov motel. Po dolasku, međutim, postaje opsjednuta maglovitim sjećanjem iz djetinjstva, otmicom za koju vjeruje da joj je svjedočila.
Nakon smrti svoje majke, Abby (Tuppence Middleton), problematična mlada žena s burnom prošlošću, vraća se u svoj rodni grad Niagara Falls i oronuli motel koji je njezina obitelj nekoć vodila. Dok je ondje, ponovno se uvuče u misterij koji je proganja od djetinjstva: što se dogodilo s dječakom čiju je nasilnu otmicu vidjela u šumi prije 25 godina? Dok Abby pokušava otkriti istinu, mora se suprotstaviti šokantnoj, davno zakopanoj uroti koja seže duboko poput samih slapova, kao i vlastitim unutarnjim demonima. Prožet aurom nadrealne prijetnje, ovaj atmosferični triler intrigantna je psihološka slagalica koja se odvija u halucinatornom području između stvarnosti i percepcije.

Fotografije

Nestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton HilluNestanak na Clifton Hillu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.