SADRžAJ

U Londonu na vjenčanju svoje kćeri, neurednom čovjeku nova žena u njegovu životu pobudi romanitični duh.
Njujorčanin Harvey Shine blizu je da izgubi svoj posao bez perspektive, autora reklamne glazbe. Nakon što ga je šef opomenuo da ima još samo jednu priliku, Harvey za vikend odlazi u London na vjenčanje svoje kćeri, ali obećava vratiti se do ponedjeljka ujutro, na vrijeme za važan sastanak – ili inače... Harvey stiže u London i saznaje da je kći odabrala poočima, a ne njega da je isprati do oltara. Nastojeći skriti svoju shrvanost, napušta vjenčanje prije prijma, nadajući se da će na vrijeme stići na aerodrom, no ipak zakasni na let. Kada nazove šefa kako bi objasnio što se dogodilo, istoga trenutka dobiva otkaz. Utapajući tugu u kafiću aerodroma, Harvey započinje razgovor s Kate, pomalo mrzovoljnom 40 i nešto godina starom zaposlenicom Državnog ureda za statistiku. Kate, čiji se život sveo na posao, poneki ponižavajući spoj i beskrajno duge telefonske razgovore s majkom koja je guši, dojmi se Harveyja, na kojega njezina inteligencija i suosjećanje djeluju poticajno.

Fotografije

Posljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansaPosljednja šansa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.