SADRžAJ

Temeljena na životima koji su inspirirali kultni dokumentarac braće Maysles, ova drama televizijske kuće HBO Films prikazuje priču o „Velikoj Edie“ Beale i njezinoj kćeri „Maloj Edie“...
Drew Barrymore i Jessica Lange glavne su glumice drame koja se temelji na stvarnim činjenicama o dvjema ekscentričnim rođakinjama Jackie Kennedy-Onassis, protagonisticama dokumentarca istoga naziva, Davida i Alberta Mayslesa iz 1975. godine. Film „Sivi vrtovi“, koji je režirao, producirao i dijelom (uz Patriciu Rozemu) za njega napisao scenarij Michael Sucsy, prikazuje priču o Velikoj Edie (Lange) i Maloj Edie (Barrymore), Kennedy-Onassis. Živeći povučeno, ali društveno poznate, osvanule su na naslovnicama diljem zemlje nakon što im je Ured za zdravstvo zaprijetio upadom zbog najezde buha i rakuna u njihov veliki ljetnikovac od 28 soba u Istočnom Hamptonu ranih 1970-tih, potaknuvši i samu Kennedy-Onassis da intervenira u pokušaju spašavanja obiteljskog imena. Uz Jane Tripplehorn, koja glumi bivšu prvu damu Kennedy-Onassis, u filmu nastupaju i Daniel Baldwin, Ken Howard, Malcolm Gets i Ayre Gross.

Fotografije

Sivi vrtoviSivi vrtoviSivi vrtoviSivi vrtoviSivi vrtoviSivi vrtoviSivi vrtoviSivi vrtovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.