SADRžAJ

Jonas Bechmann, odvjetnik obrane, čovjek je koji je dio sustava. Sve do dana kada njega optuže za ubojstvo. Uzimajući stvari u svoje ruke, upušta se u lov na grupu ucjenjivača koji prijete da će ga razotkriti kao ubojicu. No ništa nije onako kako se čini, a ucjena je povezana sa smrću njegova oca koja se dogodila pod tajanstvenim okolnostima godinu i pol ranije.
Predani odvjetnik obrane postane meta kobne ucjenjivačke spletke u ovome mračnom kriminalističkom trileru u kojem glumi zvijezda filma "Diler", Kim Bodnia. Jonas Bechmann (Nikolaj Lie Kaas) ponosi se time što igra po pravilima, no nakon što mu zaprijete razotkrivanjem, odlučuje uzeti stvari u svoje ruke. Odlučivši uloviti one koji pokušavaju orkestrirati njegovu propast, istraga ga odvede do očeve smrti koja se odigrala godinu i pol ranije te u izdajnički svijet nasilnog osuđenika Claesa Kiehlerta (Bodnia).

Fotografije

Odvjetnik na optuženičkoj klupi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.