Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Alan Arkin i Jonathan Winters predvode zvjezdanu ekipu glumaca (Carl Reiner, Eva Marie Saint, Brian Keith, Theodore Bikel) u ovoj urnebesnoj komediji o ruskoj podmornici koja se nasuče na obali Nove Engleske.
Ruska se podmornica nasukala na pješčano dno Nove Engleske. Malena posada ruskih vojnika, predvođena Rozanovim (Alan Arkin) poslana je na obalu kako bi ukrali motorni čamac i oslobodili podmornicu. Dolaze na maleni otok (poput Cape Coda) i odjednom se po čitavom otoku proširi glasina da su ruski vojnici napali. Fendall Hawkins (Paul Ford), veteran 1. svjetskog rata, spreman je predvoditi dobrovoljnu brigadu patriota protiv Rusa. Link Mattocks (Brian Keith), šef policije u gradiću Gloucesteru, pokušava urazumiti poludjelu gomilu. Walt Whittaker (Carl Reiner) pisac je koji je ovdje na odmoru s obitelji. Mladi Rus Kolchin (John Phillip Law), upusti se u romantičnu vezu s Alison (Andrea Dromm), mladom Amerikankom. Kada Kolchin hrabro spasi malo dijete od pada s krova, ratovanje je zaustavljeno. Lokalni stanovnici zaborave na strah i bijes i pomognu ruskoj podmornici da se u miru zaputi kući.

Fotografije

Rusi dolaze!Rusi dolaze!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.