Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Nakon 40 godina odsutnosti Joker provaljuje na imanje Brucea Waynea otkrivši da zna za Wayneov prošli tajni identitet. Joker gotovo ubije svog neprijatelja, ali Terry McGinnis, Wayneov štićenik, Wayneu spašava život – zasad.
Terry McGinnis preuzeo je Batmanovu dužnost u borbi protiv kriminala od ostarjelog Brucea Waynea, ali iako je Terry puno naučio od Waynea, nikada nije čuo zapanjujuću istinu o Batmanovu posljednjem susretu s njegovim glavnim neprijateljem, Jokerom. Međutim, kad se Joker vrati u Gotham City, opak kao i uvijek, Wayne odluči da je vrijeme da novi Batman nauči sve što može o teroru sa zelenim licem prije nego što ovaj baci grad na koljena – pogotovo nakon što Brucea napadne njegov negdašnji suparnik.

Fotografije

Batman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak JokeraBatman u budućnosti: Povratak Jokera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vremenski policajac (1994)

    image
    Policajca Maxa Walkera i njegovu suprugu Melissu napadnu nepoznati zlikovci - on preživi, a ona pogine. Godinama kasnije Max je član specijalne policijske...
  • Točka nestajanja (1971)

    image
    Dok u njegovoj blizini odjekuju sirene policijskih automobila, a iznad ceste kruži policijski helikopter, James "Jimmy" Kowalski (B. Newman) mirnog izraza lica...
  • Lovci na čudovišta (2020)

    image
    Tajna, ali i neiskusna vladina postrojba jedina je zemaljska nada kada izvanzemaljski zatvorenici pobjegnu nakon nesreće u Kaliforniji.
  • Rat svjetova 2021. (2021)

    image
    Astronomi otkriju da Marsijanci prijete napadom na Zemlju, no nitko im ne vjeruje sve dok izvanzemaljci ne napadnu New York.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.