SADRžAJ

Rađena po hit romanu pisca epske fantastike, Terryja Pratcheta, „Boja magije! je mini serija koja nudi vrhunsku televizijsku zabavu najširoj skupini gledatelja. Bosanskohercegovačka televizijska premijera ove mini serije vodi nas u Disksvijet, mjesto koje se nalazi na divovskoj kornjači. U Ank-Morpork, tamošnji grad ozloglašen po kriminalu stižu turista Dvocvijet i njegov vjerni pratilac Prtljag, sačinjen od drveta i koji se kreće na stotinu malih nožica. Oni, zajedno sa Rincewindom, čarobnjakom koji se tako samo zove jer nikad nije završio studij za čarobnjake, kreću u najveću avanturu koju ste ikad mogli zamisliti, avanturu sa zmajevima, čarobnjacima i najčudesnijim čudima koje možete zamisliti, a koja su najuobičajenija pojava u Disksvijetu.

Fotografije

Boja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magijeBoja magije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.