Numero de episodios: 22

Sinopsis:

Clark Kent je na putu da zbog duhova svoje prošlosti okrene se tami. Unatoč svih tim okolnostima u posljednjoj sezoni serije mladi Superman treba biti dovoljno moćan da se odupre zlim silama i konačno postane Zemljin najmoćniji zaštitnik. Deseta, posljednja sezona je za pravo završetak legende o odrastanju mladog Supermana koji u ovoj sezoni nastavlja s akcijom, avanturom i neizvjesnošću. Na završetku devete sezone General Zod (Callum Blue) i njegova vojska proglasili su rat ljudima na Zemlji. Clark je uspio spriječiti smrt tisuće ljudi. Nemajući izlaza Clark je zabio bodež u sebe te tako spasio mnogobrojne živote. Nakon fatalnog poljupca, Lois Lane je shvatila da je Clark Kent i njezin superjunak- ista osoba! Nakon što je napokon pronašla iskupljenje i drugu priliku za ljubav, Chloe Sullivan i Oliver Queen- superjunak Zelena strijela, su bili sudbinski razdvojeni. Tess Mercer, nasljednicu imperija Lex Luthor i dvostruku agenticu za organizaciju Checkmate, Zod je fatalno spalio. Za vrijeme boravka u bolnici Tess je posjetila starija žena, s kojim motivom još nije otkriveno. U novim nastavcima Lois pronalazi Clarkovo beživotno tijelo te uklanja plavi kriptonit što mu omogućava da se oporavi. Međutim, Lois krišom nestane prije nego što se Clark probudi da bi sačuvala njegovu tajnu. U međuvremenu, Chloe očajnički želi pronaći Olivera pa se za odgovore obrati nevjerojatnu izvoru. Jonathan se vraća na Kentovu farmu s porukom za Clarka, a Tess se vraća u laboratorij LuthorCorpa. Tek kada se pomirio sa svojim podrijetlom, Clark u posljednjoj sezoni mora pronaći hrabrosti da izađe iz sjene te se pokaže svjetlu dana. Nikad prije nije bilo toliko opasnosti za Clarka da se razotkrije javnosti. Sve je u Metropolisu okrenuto protiv superheroja….

RECOMENDACIONES
  • Missions (2017)

    image
    The first manned mission to Mars is now approaching the red planet. The crew includes top-flight scientists and a young female psychiatrist, responsible for their...
  • Barwy szczescia (2007)

    image
    The protagonists are the inhabitants of Zaciszna Street in Warsaw. Some of them have known each other for years, some have just moved to the "Pod Sosnami" estate....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Doc (2020)

    image
    Dr Andrea Fanti, one of the most brilliant there ever were, forgets who he is.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.