poster

Dvoboj strasti

DUELO DE PASIONES (2006)

Telenovela | México

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 4.8/10
Opiniones de los usuarios: 9/10
(6 votes)

Srce bogatog veleposjednika Álvara Montellana obuzme ljubomora nakon što pročita pismo za koje vjeruje da je bilo upućeno njegovoj supruzi Soledad. Iz pisma se može naslutiti da ga Soledad vara s nadglednikom Joséom i da je njegova kći Alina zapravo Joséova. Ne slušajući njezina uvjeravanja da je nevina, Álvaro zatoči Soledad na zabačenoj plantaži kave i odluči pričekati da Alina dođe kući pa da i na njoj iskali svoju mržnju.

Ne sluteći bol koja je čeka, Alina živi u sretnoj vezi s Emilijem Valtierrom, naočitim satnikom koji je u Alini pronašao ljubav svog života. Puna iluzija Alina stiže na hacijendu i nalazi voljenog oca koji je slijep od mržnje otjera daleko od sebe da živi u špilji sa starom travarkom Lubom. Kako bi spasila majčin život, Alina pristane živjeti u uvjetima koje joj je otac nametnuo. U zabačenoj zemlji Alina postaje Poljski cvijet. Emilio dolazi Alini u posjet, no Álvaro mu govori da su njegova supruga i kći otputovale u inozemstvo. Emilio se razočara uvjeren da je ljubav na koju se Alina zaklinjala bila obična laž.

Nakon nekoliko godina ogorčeni Emilio susreće Poljski cvijet, no ne prepoznaje ju. Iako ga podsjeća na Alinu, gnjev koji još uvijek osjeća tjera ga na grubost prema djevojci koja ga tako privlači. Kad ga Álvaro uvjeri da je Alina poginula u nesreći, shrvani Emilio pristane oženiti se Poljskim cvijetom. Međutim, vjenčanje prekida Álvaro koji ne može dopustiti da Alina bude sretna. On teško rani Emilija, a u crkvu nedugo zatim ulazi Thelma koja tvrdi da nosi Emilijevo dijete. Thelma prisili svećenika da nju vjenča s Emilijem. No, Emilio preživi i Alina se mora boriti za njegovu ljubav protiv svih Thelminih intriga, ali i laži koja je uništila njezinu majku, a oca pretvorila u najgoreg neprijatelja.

TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.