poster

Sudbinske godine

Schicksalsjahre (2011)

Drama, Guerra | Alemania
Guionista: Miguel Alexandre

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 7.3/10

Neobična je i tragična ljubav Ursule i Wolfganga Heyea, kratka i intenzivna njihova zajednička sreća.
U kabareu se upoznaju i zavole darovita pijanistica i ambiciozni bariton. Međutim, rat dokončava njihovu kratkotrajnu sreću. Wolfgang je mobiliziran. Ursula se s njihovo dvoje djece seli k roditeljima u Danzig. Dvije godine poslije prima poraznu vijest: Wolfgang je mrtav, poginuo je u borbi na bojištu. No prvih godina poslijeratne izgradnje Ursula nema vremena žalovati. Nakon bijega iz Danziga nalazi posao u Rostocku. Potiskujući svoje potrebe u drugi plan, nepokolebljivo se bori za opstanak svoje djece. Počeo je hladni rat. Nakon osnutka Savezne Republike Njemačke, osniva se i DDR. Ursula doživljava represiju onih koji politički drukčije misle...
Ova potresna ljubavna i obiteljska priča jedne neobične žene, suočene s velilkim povijesnim događajima 20. stoljeća, temelji se na istinitom događaju, na knjizi Uwe-Karstena Heyea "Samo sjene sreće".

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.