poster

FIRST TO GO

FIRST TO GO (2002)

Romance, Comedia | Estados Unidos
Guionista: John L. Jacobs

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 5.1/10

SINOPSIS

Nakon što Adam (Z. Galligan) objavi da će se oženiti djevojkom koju je upoznao prije samo dva tjedna, skupina njegovih prijatelja odluči izbaviti ga iz pogibelji. Priređuju "muški vikend" koji će mu definitivno pokazati sve prednosti momačkoga života i vratiti ga na pravi put. Čini se da jadniku nema spasa jer se među probranim muškarcima pojavljuje i nesretnikova zaručnica Carrie (L. Holloman). Iako usamljena, djevojka će u neravnopravnoj borbi pobijediti "moćnu gomilicu" i odvesti svoga odabranika "pred oltar". Svadbeni buket pokazat će tko je prvi na redu za sljedeće vjenčanje...

"Prvi na redu" zabavna je romantična komedija koju je u nezavisnoj produkciji realizirao iskusni producent i scenarist (Bingo, Fascination), te redatelj debitant John L. Jacobs. Ovaj niskobudžetni film namijenjen televizijskoj i video distribuciji, snimljen na idličnim lokacijama pomodnoga kalifornijskog ljetovališta na otoku Catalini nastoji prizvati humornu stranu drame do koje dolazi kada se mladi muškarci, nespremni na preuzmanje obveza i okončanje produljene mladosti, nađu suočeni s vršnjakinjom, mladom ženom koja je već spoznala da se život ne sastoji samo od skrivanja u dječačkim ritualima.

Reseñas


Sin reseñas

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.